.

Önemli Tarihler

Staj Dönemi

Staj Başlangıç 22 Temmuz 2024 – Staj Bitiş 02 Eylül 2024 arası

Öğrencilerimizin belirtilen tarih aralığında 30 iş günü olarak stajlarını tamamlamaları ve staj raporlarını hazırlamaları gerekmektedir.

Kabul belgelerinin

Zorunlu Staj Başvuru Formunun

MYO’muz Staj Komisyonuna ulaştırılması

Teslim tarihi en geç

31.05.2024

* Staj yapacak öğrencilerimiz Zorunlu Staj Başvuru Formu

’nun 2 nüsha olarak çıktısını almalıdır.

* Bu nüshalardan biri, staj başvurusu yapılacak olan kamu/özel kuruma “staj başvuru dilekçesi” olarak bırakılabilir.

Diğer nüshası ise (staj başvurunuzun kabul edilmesi halinde) ilgili kısımları eksiksiz olarak doldurulup staj yapılacak kurum yetkilisine kaşe/mühür ve imzalattırarak (yani staj yapılan yerin onayı alınarak) ve ekine de kimlik kartı fotokopisi eklenerek okul müdürlüğümüze teslim edilmelidir.

Staj Dosyasının

son teslim tarihi

Teslim tarihi en geç 01.11.2024

* Aşağıda verilen linklerden Staj Dosyası Kapağı ve Form No:4’ün çıktıları alınarak Form No:4’ten en az 30 yaprak olacak şekilde çoğaltılmalı ve sonrasında bu çıktılar (spiral, ciltleme vb. yaptırılıp) bir araya getirilerek defter şeklinde bir “Staj Dosyası” oluşturulmalıdır.

* Hazırlanan bu staj dosyasındaki staj raporu kısmının (yani Form No:4 sayfalarının) günlük olarak doldurulup staj yapılan yerdeki staj sorumlusuna kaşe/mühür ve imza ettirilmelidir.

* Staj dosyası, staj süresinin tamamlanması ile son teslim tarihine kadar okul müdürlüğümüze teslim edilmelidir

Zorunlu Staj Değerlendirme Formunun

(ÖDB-FRM-020)

son teslim tarihi

Zorunlu Staj Değerlendirme Formu (ÖDB-FRM-020)’nun çıktısı alınarak staj yapılan kurum yetkilisine teslim edilmelidir.

* Staj süresinin tamamlanması ile bu formdaki ilgili kısımlar staj yapılan kurum yetkilisi tarafından doldurulup ‘GİZLİ’ ibareli ve kapalı bir zarf içerisinde ya kurum tarafından “taahhütlü” posta ile aşağıda verilen okulumuz adresine gönderilmeli ya da stajını tamamlayan öğrencimize elden teslim edilerek okul müdürlüğümüze ulaştırılması sağlanmalıdır.

“Evrak teslim adresi:

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi No:104 - 71700 Delice/KIRIKKALE”

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

·         Yukarıda belirtilen son işlem tarihlerinden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

·         Stajla ilgili tüm süreçlerin takibi öğrenci sorumluluğundadır.

·         Başvuruda bulunacağınız ilgili kurum Meslek Yüksekokulumuzdan herhangi bir evrak talebinde bulunursa tarafımıza en geç 26 Nisan 2024 tarihine kadar yazılı bir şekilde başvuru yapmanız gerekmektedir.

·         Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için yukarıda belirtilen açıklamaları eksiksiz uygulayarak belirtilen tarih/tarihler aralığında işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

·         Öğrencilerin staj girişleri Meslek Yüksekokulumuz  tarafından yapıldıktan sonra e-devlet üzerinden SGK giriş belgelerini alabilirler SGK bildirimlerinin staj yapılacak yere teslim edilmesi öğrenci sorumluluğundadır.

·         Staj ile ilgili daha detaylı bilgi) linkinde yer alan https://oidb.kku.edu.tr/Idari/Sayfa/Index?Sayfa=Yonergeler KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ STAJ VE ZORUNLU UYGULAMALI EĞİTİM YÖNERGESİ

PROGRAM STAJ DANIŞMANLARI

Bitki Koruma Programı