Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulunda uzun yıllar boyunca kurumumuza hizmet veren  Hasan SIRAKAYA için emeklilik veda yemeği düzenledi.

Gerçekleştirilen etkinlikte, Sırakaya'nın meslek hayatındaki başarıları ve katkıları anıldı.

Veda yemeğine, Başta Meslek Yüksekokulu Müdürümüz olmak üzere Akademik ve İdari kadroda olan tüm personellerimiz katılım sağladı. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Nursal KOCA, yaptığı konuşmada, Hasan SIRAKAYA’nın üniversiteye kattığı değerlerden ve özverili çalışmalarından övgüyle bahsetti. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum," dedi.

Yemekte, Hasan SIRAKAYA’ya plaket takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, SIRAKAYA, meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeleri ve anılarını paylaştı. "Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim," diyerek duygularını dile getirdi.

Veda yemeği, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. Katılımcılar, SIRAKAYA’ya olan sevgi ve saygılarını dile getirerek, onunla vedalaştılar.

Bu anlamlı veda yemeği, Delice Meslek Yüksekokulu’nun çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi.