Delice MYO'dan Delice İlçesine Yeni Atanan Kaymakam Mehmet Melih DALAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Delice Meslek Yüksekokulu  yönetimi ve akademik kadrosu, Delice ilçesine yeni atanan Kaymakam Mehmet Melih DALAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Melih DALAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim kurumları ile işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Dalan, Delice'nin eğitim ve kültürel alanda daha da gelişmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Nursal KOCA , yeni kaymakama görevinde başarılar dileyerek, Delice MYO'nun projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda, Delice MYO yönetimi ve Kaymakam DALAN, ilçenin gelişimi için ortak projeler üzerinde yer alınabilineceğini ifade etti. Bu ziyaretin, Delice'nin eğitim ve kültürel yaşamına olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.